Antena Meniu Search
x

UPDATE! Traian Basescu, implicat intr-un accident auto

Zi cu ghinion pentru presedintele Romaniei. Traian Basescu a fost implicat intr-un accident, in zona podului Otopeni. Seful statului nu a pastrat distanta regulamentara in trafic

Vezi și

O fi fost data de 13 sau slabiciunea lui, Loganul, nu se stie. Dar ziua de astazi i-a adus un mare ghinion presedintelui Romaniei. Traian Basescu a lovit o masina, in zona podului Otopeni. Nu a pastrat distanta regulamentara in trafic, in timp ce se deplasa pe DN1, dinspre Bucuresti spre Ploiesti. Masina din fata sa a franat brusc, iar Traian Basescu a lovit-o din spate. Urmele vorbesc singure.

Traian Basescu a recunoscut ca accidentul a avut loc din vina sa. Cei doi soferi s-au inteles imediat si au plecat de la fata locului, la fel de repede. “Politia Rutiera nu a fost informata de acest lucru. Si nici nu era obligata sa fie informata de acest lucru, de vreme ce partile au incheiat o constatare amiabila”, a declarat comisarul-sef Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere.

Traian Basescu se plimba des la volanul Loganului pus la dispozitie de Serviciul de Protectie si Paza si se mandreste cu asta. Are si unul personal.

In 2008, Basescu a mai fost implicat intr-un accident. Si atunci a lovit masina din fata, doar ca proprietar era chiar Serviciul Roman de Informatii. Basescu nu se dezminte insa nici cand ar trebui sa stea pe scaunul din dreapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Traian Basescu, implicat intr-un accident auto