Antena Meniu Search
x

UPDATE! Traian Berbeceanu, acuzat de luare de mită

De ziua lui, Traian Berbeceanu a primit un cadou penal! Patru noi acuzaţii din partea procurorilor DIICOT a primit comisarul-şef în ziua în care a împlinit 46 de ani

Vezi și

De ziua lui, Traian Berbeceanu a primit un cadou penal! Patru noi acuzaţii din partea procurorilor DIICOT a primit comisarul-şef în ziua în care a împlinit 46 de ani

Cadoul procurorilor oferit de ziua lui e stufos. Un dosar plin de acuzaţii penale! Au mai analizat o dată activitatea comisarului şi anunţă că l-au mai găsit suspect pentru luare mită, spălare de bani, fals în înscrisuri şi complicitate la delapidare!

Vizita de astăzi, la DIICOT, vine la două luni după ce DNA i-a luat apărarea lui Traian Berbeceanu şi a început urmărirea penală împotriva procurorilor DIICOT Alba şi a poliţistului care, anul trecut, l-au arestat pe comisar.

Iar colegii lor, de la DIICOT, structura centrala din Bucureşti, le iau apărare. Şi întăresc dosarul penal împotriva lui Berbecanu cu acuzaţia că ar fi primit gratis o maşină în valoare de 20.000 de euro. Oferită drept mită din partea a doi soţi, oameni de afaceri anchetaţi penal, pentru ca aceştia să primească informaţii şi protecţie din partea comisarului.

Berbeceanu e suspendat din funcţia de şef la BCCO Alba. Şi pare că duce acum un adevărat război cu foştii săi parteneri. Procurorii DIICOT.

Ambele dosare sunt abia la început. Meciul final dintre comisar şi procurori se va disputa în instanţă. Traian Berbeceanu a stat în arest preventiv o lună de zile. Foştii colegi i-au fost mereu aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Traian Berbeceanu, acuzat de luare de mită