Antena Meniu Search
x

UPDATE! Trupul omului de afaceri aradean, cautat in continuare

Sotul asociatei lui Abel Apostol, omul de afaceri din Arad disparut in urma cu o saptamana, a primit aseara mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Trupul omului de afaceri aradean nu a fost gasit nici pana la aceasta ora

Vezi și

Barbatul este principalul suspect al anchetatorilor, care banuiesc ca omul de afaceri a fost ucis si ascuns intr-o padure. Ei au analizat masina cu care Abel Apostol ar fi fost transportat si petele de sange gasite in interior. Sotia suspectului, si ea audiata de anchetatori, a fost lasata sa plece acasa.

Barbatul nu recunoaste, insa, nimic. A fost scos din sala de judecata cu mainile incatusate. Cu doar cateva minute inainte judecatorul ii pronunta sentinta: “Am decis arestarea dumneavoastra preventiva pentru in 29 de zile, incepand cu data de astazi, pana pe data de 6 iunie 2013, inclusiv”.

Anchetatorii sunt de parere ca el este criminalul lui Abel Apostol si ca l-ar fi ucis chiar in Saptamana Patimilor. Potrivit lor, trupul afaceristului de 55 de ani a fost scos pe geam si dus cu masina cativa kilometri, intr-o padure. Cateva ore mai tarziu, pompierii au fost chemati in aceeasi padure sa stinga o masina in flacari. “Autoturismul a ars in proportie de 90-98%. In masina nu s-a gasit nicio persoana, niciun cadavru”, a declarat George Plesca, purtatorul de cuvant ISU Arad.

Anchetatorii nu au gasit niciun cadavru, dar au aflat ca masina a fost condusa de sotul asociatei lui Abel, cea pe care familia lui o banuia inca de la inceput ca ar fi implicata in disparitia omului de afaceri.

“Am fost chemati la discutii de asociata si sotul ei. Ei vorbeau sa vedem cum merge firma mai departe, mi-a dat de inteles ca el nu mai vine”, a spus Albert Apostol, fiul afaceristului.

Trupul lui Abel a fost cautat in padure si in Mures. Anchetatorii au cerut ajutor de la Bucuresti, iar criminalistii, aceiasi care au gasit sange pe peretele lui Cioaca, au cautat acum dovezi care sa desluseasca misterul disparitiei omului de afaceri.

Ei au periat si restaurantul in care se presupune ca ar fi avut loc crima. Abel ar fi fost omorat in bataie, in a doua lui casa. Cativa angajati ar fi fost pusi sa spele gresia patata de sange, chiar in seara disparitiei.

Criminalul a lasat in urma sange si foc, dar a ascuns cadavrul, asa ca anchetatorii sunt de parere ca se contureaza un nou caz Elodia. Miza: un restaurant si o baza sportiva, in centrul Aradului. O afacere prospera, cu doi parteneri care erau la cutite. “Eram in relatii bune. Discutiile pe care le-am avut sunt ca in orice societate, intre asociati”, a spus, totusi. Alina Buleu, asociata sa.

Femeia si-a petrecut noaptea acasa, fara sotul ei, insa. El a ramas in arest preventiv. Anchetatorii au trimis deja probe de sange la Institutul de criminalistica din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Trupul omului de afaceri aradean, cautat in continuare