Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un brancardier si un agent de paza, batuti in incinta spitalului din Petrosani

Au mutat scandalul de la bar la spital. Dupa ce s-au batut in fata unui club, doi barbati din Petrosani au semanat teroare pe holurile spitalului din oras

Vezi și

Putin dupa ora trei dimineata, cei doi batausi au ajuns la urgente. Unul dintre ei, plin de sange si cu o rana la cap. Dupa un scandal cu pumni pe care tot ei l-au provocat in parcarea barului in care au petrecut.

La poarta spitalului, insa, au pornit din nou scandalul. Au lovit in tot ce le-a iesit in cale. Prima victima, un brancardier. “Am incercat sa ii ajutam. Am primit un pumn”, a spus omul lovit.

“Unul dintre ei s-a dezbracat pana la brau si a inceput sa tranteasca pe aici. A dat cu pumnii in usi. Mie mi s-au parut ca sunt bauti”, a completat o asistenta.

Paznicul care a incercat sa-i calmeze a fost si el batut. Speriate, asistentele care erau de garda abia au iesit din spital. “Am fugit la ambulanta, ca acolo stiam ca sunt barbati, sa vina sa ne ajute. De cand lucrez la urgente nu am mai patit acest lucru”, au mai spus femeile.

Cei doi batausi s-au linistit abia dupa ce i-au vazut pe politisti. Unul dintre ei a mai fost inchis pentru violenta. Iar acum, s-a intors in arest pentru distrugere, ultraj si lovire. Prietenul lui este cercetat in libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un brancardier si un agent de paza, batuti in incinta spitalului din Petrosani