Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Un tanar din Suceava si-a rapit verisoara, a violat-o si a ucis-o

Disparitia unei eleve premiante a scos la iveala o poveste ingrozitoare. Dupa doua saptamani de cautari, cadavrul fetei a fost descoperit intr-o padure din Suceava. A fost legata de un copac, violata, ucisa si ascunsa sub un morman de frunze

de Redactia Observator

la 31.05.2013 , 19:56

Doua saptamani familia si politia au rascolit satul, dar si padurile din jur. Au sperat pana in ultima clipa ca Alexandra traieste. Aseara, insa, i-au gasit cadavrul, intr-o padure, la noua kilometri departare de casa. “Am zis numai sa o gasesc, cum o gasesc si sa o aduc acasa”, a spus mama fetei.

Alexandra a disparut pe 17 mai, dupa orele de scoala. Pe ulita ce duce spre casa si-a intalnit varul. Au plecat impreuna. In aceeasi seara, numai el s-a intors in sat. “Eu cand l-am sunat a zis ca a lasat-o, aici, vorbind la telefon. Si ca el a plecat in sat, nu stie nimic”, a mai afirmat mama elevei.

Asta le-a spus si politistilor, in seara crimei, dupa ce mama a anuntat disparitia fetei. La nici trei zile, tanarul de 19 ani a parasit tara. Ar fi scapat daca un amanunt nu l-ar fi dat de gol. Avea in telefonul mobil cartela SIM a fetei. Asa i-au dat de urma politistii. Incoltit, tanarul a recunoscut crima.

Vezi și

Tatal a plecat astazi la Radauti sa-si aduca fetita acasa. Si sa o pregateasca de inmormantare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Un tanar din Suceava si-a rapit verisoara, a violat-o si a ucis-o