Antena Meniu Search
x

Urări şi felicitări de Anul Nou 2022. Trimite cele mai frumoase mesaje cu ”La mulţi ani!” de Revelion

Ne mai despart doar câteva ore de Anul Nou și este momentul să le trimitem celor dragi mesaje, urări de La Mulți Ani și felicitări care să-i bucure de Revelion și să-i însoțească în Noul An. Iată câteva idei inspirate de mesaje și urări de Anul Nou 2022.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 20:37

Revelion 2022, mesaje din suflet pe care să le trimiți celor dragi de Anul Nou, ca să le arăți că pășești în 2022 cu gândul la ei și cu speranța la un an mai bun. 

La mulți ani, 2022!

„Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2022!”

Pe acelaşi subiect

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

Urări frumoase de Revelion 2022

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2022!”

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

"Fie ca Anul Nou să-ţi aducă liniştea şi împăcarea şi să-ţi ofere şansa de a-i face pe toţi dragi ţie fericiţi! La mulţi ani frumoşi!"

"Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te ţină sănătos! Îţi doresc ca Anul Nou să-ţi aducă noroc, pace în suflet şi-n gândire! La mulţi ani!"

„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

”În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!”

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Cele mai frumoase urări de Revelion 2022

Mesaje frumoase de ”La Mulți Ani!” de Anul Nou

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!”

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!”

"De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani, 2022!"

Întâmpină Anul Nou 2022 cu cele mai haioase urări și mesaje

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc”

”Previziuni meteo de Revelion 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!"

„Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!"

SMS-uri de trimis în noaptea de Anul Nou 2022

„Îţi doresc un An Nou plin de bucurie, sănătate şi fericire! La mulţi ani!”

„Înainte ca o nouă filă din calendar să fie întoarsă şi Facebook-ul să fie inundat cu mesaje, permite-mi să-ţi urez, în linişte, un An Nou minunat, fericit, sănătos şi prosper! La mulţi ani!”

„De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani, 2022!”

„La mulţi ani, 2022! E timpul să uiţi ce-a trecut şi să sărbătoreşti pentru ce te aşteaptă!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de caldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite”

„Fie ca Anul Nou să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani de Revelion!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Urări şi felicitări de Anul Nou 2022. Trimite cele mai frumoase mesaje cu ”La mulţi ani!” de Revelion