Antena Meniu Search
x

Urmarit si omorat cu sase focuri de arma, in fata blocului in care locuia

Linistea unui cartier din Pitesti a fost zguduita, aseara, de ceea ce pare a fi o executie in stil mafiot. Un barbat de 37 de ani a fost omorat cu sase focuri de arma, in fata blocului in care locuia.

Vezi și

UPDATE 08:30 Principalul suspect a fost prins si este audiat. Un politist este si el audiat in cazul acestui asasinat. Arma crimei inca nu a fost gasita. Agentul a spus ca, in urma cu un an, i s-ar fi furat o arma asemanatoare cand i-ar fi fost sparta casa. Mai mult, politistul este la randul lui anchetat intr-un dosar de furt de masina. Un dosar in care interlopul ucis aseara era chiar martorul lui.

Victima a apucat sa-si vada calaul, dar nu a reusit sa se adaposteasca la timp. Barbatul este cunoscut ca fiind mana dreapta a unui cunoscut interlop din oras, iar politistii au intocmit deja un cerc de suspecti.

Atacul s-a petrecut cu cateva minute inainte de miezul noptii. Barbatul de 37 de ani de ani a fost doborat la cativa metri de intrarea in blocul in care locuia. Sase gloante de calibrul 9 milimetri i-au atins pieptul si bratele.

Sositi la fata locului, criminalistii au gasit imediat indiciile unei posibile reglari de conturi. Victima a scapat mai multe obiecte pe strada, semn ca a incercat sa fuga de atacatori. Focurile de arma au trezit din somn cativa locatari, dar nimeni nu a reusit sa vada cine a tras. Mai mult, un om a intrat in stare de soc.

Victima este Ionel Radulescu, zis Nelutu, cunoscut in Pitesti ca fiind mana dreapta a interlopului Andone. Surse din randul anchetatorilor spun ca in urma cu cateva zile, barbatul de 37 de ani ar fi fost amenintat cu moartea.

Ionel Radulescu a fost inchis pentru talharie, iar acum se ocupa cu traficul de masini de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Urmarit si omorat cu sase focuri de arma, in fata blocului in care locuia