Antena Meniu Search
x

Urşii fac prăpăd, dar ministrul mediului a găsit soluţia: cei care sunt în plus vor fi EXPORTAŢI

Ministrul mediului a găsit soluţia la problema urşilor din România: avem prea mulţi, motiv pentru care vrea să-i cipeze, iar ce e în plus, să trimită la export.

Vezi și

Ministrul mediului a găsit soluţia la problema urşilor din România: avem prea mulţi, motiv pentru care vrea să-i cipeze, iar ce e în plus, să trimită la export. În acest timp animalele sălbatice continuă să semene teroare, într-un sat din Sibiu. Dau năvală în curţile oamenilor şi distrug tot ce le iese în cale.

Astfel de "vizite" au loc tot mai des în curţile din Nucet. Acestui om de pildă, urşii i-a distrus toţi stupii pe care îi avea în ogradă. 

De frică, oamenii se baricadează în case. A găsit însă soluţia ministrul Mediului, Garaţiela Gavrilescu, care vrea să inventarieze urşii din România şi, cu bani de la Uniune, să îi cipeze, ca apoi să-i exporte, întrucât avem prea mulţi. 

În aceast vară, acelaşi ministru a dat naştere unor polemici în rândul acviviştilor de mediu, după ce a declarat că va emite un ordin prin care să fie autorizată împușcarea a 145 de urși. Asta după ce, localnicii prădaţi au cerut vânarea animalelor sălbatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Urşii fac prăpăd, dar ministrul mediului a găsit soluţia: cei care sunt în plus vor fi EXPORTAŢI