Antena Meniu Search
x

Vacanţa de Paşte, final neaşteptat pentru şoferi! Au ajuns acasă cu amenzi de plătit

Vacanţa de Paşte a fost neaşteptat de costisitoare pentru românii care s-au grăbit spre case. În decurs de câteva ore, zeci de şoferi care se întorceau de la munte au fost depistaţi de radar, pe Drumul Naţional

Vezi și

Indiferent de scuză, poliţiştii de la Rutieră n-au iertat nicio abatere de la limita de viteză legală. Timp de câteva ore, la fiecare două minute, un şofer a fost tras pe dreapta.

Cu gândul la treburile care îi aşteaptă acasă, oamenii au încasat zeci de amenzi usturătoare. Pentru că nu a fost atent la vitezometrul din bord, un motocilist a ajuns la destinaţie fără permis.

După ce a circulat cu aproape 150 de kilometri la oră, un şofer a încercat să evite întâlnirea cu echipajele de poliţie. El şi-a lăsat maşina pe marginea drumului, într-o localitate, şi s-a făcut nevăzut. Nu a durat mult până când agenţii au găsit autoturismul. Bărbatul a fost identificat şi s-a ales cu o amendă de aproape 800 de lei.

Ca să evite ambuteiajele pe Drumul Naţional 1, autorităţile au monitorizat circulaţia rutieră cu un elicopter al Ministerului de Interne din zona montană până la intrarea în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa de Paşte, final neaşteptat pentru şoferi! Au ajuns acasă cu amenzi de plătit