Antena Meniu Search
x

O companie de turism din Noua Zeelandă organizează călătorii misteriose pentru clienţi

Turismul a avut de suferit peste tot în această perioadă, şi toată lumea încearcă să recupereze măcar parte din pierderi. O companie din Noua Zeelandă a venit cu o idee inedită pentru asta. Oamenii organizează călătorii misteriose pentru clienţi.

de Greta Gavrilă

la 21.10.2020, 17:10

Vezi și
  • Cel mai ieftin sejur costă 420 de dolari.
  • Preţurile cresc în funcţie de condiţiile de cazare şi transport. 

Turiştii vor afla destinaţia în care îşi vor petrece vacanţa cu doar... două zile înainte de plecare. 

Totul face parte din programul Mystery Breaks, în traducere sejururi misterioase,  care funcţionează în felul următor.

Turiştii cu spirit de aventură îşi cumpără un pachet de vacanţă încadrat într-una dintre categoriile Extraordinar, Delux sau cel premium numit Luxury. Ajungem şi la bani. Cel mai ieftin sejur costă 420 de dolari, iar preţurile cresc considerabil în funcţie de condiţiile de cazare şi transport. 

Pentru fiecare categorie, compania aeriană în parteneriat cu o agenţie de turism, va alege la întâmplare un pachet de vacanţă pentru fiecare client, din 20 de destinaţii din Noua Zeelandă. Astfel, doritorii pot ajunge pe plaje exotice sau în oraşe istorice. 

Vă dau şi câteva date în plus: Noua Zeelandă a relaxat restricţiile impuse pe fondul pandemiei, în luna iunie. Dar, graniţele rămân închise pentru majoritatea străinilor. Astfel, ţara încurajează mai mult turismul intern. 

Noi, însă, mai avem ceva de aşteptat până ajungem la nivelul lor. Luna aceasta, a fost raportat doar un singur caz de coronavirus, în Noua Zeelandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O companie de turism din Noua Zeelandă organizează călătorii misteriose pentru clienţi