Antena Meniu Search
x

Vacanțe mai scumpe de Crăciun. Preţurile ar putea creşte chiar şi cu 25%

Nici nu s-a terminat bine sezonul estival, că - la munte - au început pregătirile pentru Crăciun! Unii ar spune că e prea devreme. Nu e deloc aşa, pentru că românii prevăzători şi-au făcut deja planurile pentru sărbători.

Vezi și

Nici nu s-a terminat bine sezonul estival, că - la munte - au început pregătirile pentru Crăciun! Unii ar spune că e prea devreme. Nu e deloc aşa, pentru că românii prevăzători şi-au făcut deja planurile pentru sărbători. Cu toate acestea, turiştii ar trebui să-şi refacă toate calculele. Lemnele costă mai mult, alimentele - la fel, aşa că preţurile ar putea să crească şi cu 25 la sută, comparativ cu anul trecut. Asta în ciuda faptului că, de astăzi, taxele din turism şi activităţi conexe au scăzut de la 9 la 5 la sută. 

Asta din cauza scumpirilor din ultima vreme, spun hotelierii. La Rânca, de exemplu, toate unităţile de cazare sunt încălzite cu centrale pe lemn.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Păi de Crăciun pachetul a fost de 500 de lei de persoană, deci camera dublă la 1.000, incluzând trei nopţi de cazare, masă festivă şi mic dejun. Iar pachetul de Revelion a fost 1.200 de persoană, cu patru nopţi de cazare, mic dejun în toate cele cinci zile şi masa festivă.

Vestea bună e că nu au fost stabilite încă toate preţurile pachetelor turistice pentru Crăciun și Revelion. Deci mai e timp de căutat şi rezervat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vacanțe mai scumpe de Crăciun. Preţurile ar putea creşte chiar şi cu 25%