Antena Meniu Search
x

Video Vaccinare la Delfinariu din Constanţa: Oamenii pot alege între serul Pfizer şi Johnson&Johnson

Cine ajunge astăzi la Delfinariul din Constanţa poate profita de ocazie pentru a face şi vaccinul anti-COVID. De imunizare la acest centru au parte şi constănţenii, dar şi turiştii care au venit la mare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.06.2021, 10:39

Vezi și

Dacă veniţi la mare, sunteţi turişti sau chiar şi constănţenii de aici, se pot imuniza toată ziua la delfinariu, atât cu serul Pfizer, cât şi cu Johnson&Johnson.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi sâmbătă seara, la Noaptea Muzeelor. Oamenii care au fost acolo au putut să se imunizeze atât la acvariu, cât şi la Muzeul de Istorie. 

Iniţiativă luată de Primărie

Primăria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că Noaptea Muzeelor aduce în oraşul de la malul mării un maraton de vaccinare

"Mai exact, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 şi 19:00, la Delfinariul din Constanţa orice persoană, constănţean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât şi cu vaccinul Johnson & Johnson. Acelaşi lucru se va întâmpla sâmbătă în faţa Acvariului şi a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa, între orele 16:00 şi 23:00”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa. 

Sursa citată menţionează că personalul medical (un medic, doi asistenţi medicali şi un registrator pentru fiecare locaţie) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expoziţional. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/paşaport).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Vaccinare la Delfinariu din Constanţa: Oamenii pot alege între serul Pfizer şi Johnson&Johnson