Video

Vaccinare la Delfinariu din Constanţa: Oamenii pot alege între serul Pfizer şi Johnson&Johnson

De Andreea Filip.
Publicat: 13.06.2021, 09:41.
Actualizat: 13.06.2021, 10:39

Cine ajunge astăzi la Delfinariul din Constanţa poate profita de ocazie pentru a face şi vaccinul anti-COVID. De imunizare la acest centru au parte şi constănţenii, dar şi turiştii care au venit la mare.

Dacă veniţi la mare, sunteţi turişti sau chiar şi constănţenii de aici, se pot imuniza toată ziua la delfinariu, atât cu serul Pfizer, cât şi cu Johnson&Johnson.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi sâmbătă seara, la Noaptea Muzeelor. Oamenii care au fost acolo au putut să se imunizeze atât la acvariu, cât şi la Muzeul de Istorie.

Iniţiativă luată de Primărie

Citește și:

Primăria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că Noaptea Muzeelor aduce în oraşul de la malul mării un maraton de vaccinare.

"Mai exact, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 şi 19:00, la Delfinariul din Constanţa orice persoană, constănţean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât şi cu vaccinul Johnson & Johnson. Acelaşi lucru se va întâmpla sâmbătă în faţa Acvariului şi a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa, între orele 16:00 şi 23:00”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa.

Sursa citată menţionează că personalul medical (un medic, doi asistenţi medicali şi un registrator pentru fiecare locaţie) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expoziţional. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/paşaport).

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.