Antena Meniu Search
x

Foto Val de glume la adresa polițiștilor, la o fotografie postată pe Facebook: ”Mă arestez singur!”

Val de glume pe rețelele de socializare la o fotografie postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, în care apare o tânără polițistă, blondă, cu o uniformă mulată pe corp, pe o stradă din București. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 22:23

Val de glume la adresa polițiștilor, la o fotografie postată pe Facebook de Sindicatul Europol
Val de glume la adresa polițiștilor, la o fotografie postată pe Facebook de Sindicatul Europol - Facebook/Sindicatul Europol

Imaginea, insoțită de comentariul ”Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!”, a adunat mii de aprecieri și câteva sute de comentarii în primele ore de la publicare.

Cele mai multe dintre ele sunt ironice la adresa polițiștilor, în general.

Păi n-a zis nimeni asta... doar pensați...”/ ”Slim-fit e uniforma standard? Am vazut acum câțiva ani o poză într-un articol despre o generăleasă de poliție; poza era doar bust, restul nu ar fi încăput în pagină”/ ”Si-a ridicat burta in bretele!”, sunt doar trei dintre comentariile făcute la adresa polițiștilor.

Ba chiar un internaut s-a oferit să se ”aresteze singur”, doar-doar va face cunoștință cu frumoasa polițistă: ”La ce secție lucrează? Că mă arestez singur!”

Pe acelaşi subiect

Postarea cu frumoasa polițistă, considerată deplasată de unii internauți

Există și internauți care au taxat faptul că postarea celor de la Sindicatul Europol ar putea fi deplasată și chiar jignitoare la adresa polițistei care apare în fotografie.

„Alte lucruri mai importante nu sunt de dezbătut sau nu ați trecut de vârsta adolescenței?”, scrie o persoană.

„Cam nedreapta postarea la adresa colegei!”, remarcă altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Val de glume la adresa polițiștilor, la o fotografie postată pe Facebook: ”Mă arestez singur!”