Antena Meniu Search
x

Cine este poliţistul prins la pensat în timpul programului

Poliţistul din Bucureşti prins la pensat în timp ce era de serviciu este în acest moment cercetat disciplinar. Dacă este găsit vinovat, acesta riscă de la o mustrare scrisă până chiar la excluderea din profesie.

de Monica Palade

la 27.04.2021, 23:05

Cine este poliţistul prins la pensat în timpul programului - Shutterstock

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, când agentul a fost repartizat pe tura de noapte împreună cu un jandarm, să patruleze pe raza Secției 23 din Capitală. 

La scurt timp după intrarea în tură, acesta şi-a anunţat colegul că trebuie să plece, o oră, pentru că are o programare la pensat. Jandarmul care completa echipa le-a raportat superiorilor că l-a avertizat că nu își poate rezolva problemele personale în timpul serviciului. 

În faţa superiorilor şi după ce angajata salonului a confirmat că poliţistul i-a fost client în acea seară, omul legii s-a justificat că era de fapt într-o misiune de filaj, 

„Agentul de poliție nu a răspuns solicitării dispeceratului de a se prezenta la un caz "Cod 2" care implică prezența tuturor echipajelor aflate în dispozitivul de siguranță publică pe raza secției la cazul respectiv. Mai trebuie precizat faptul că susținerile agentului de poliție nu pot fi apreciate ca sincere, având în vedere declarația olograf a doamnei cosmetician (...) precum și raportul întocmit de sergentul major din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Minicipiului București”, se arată în raportul anchetei interne.

Pe acelaşi subiect

Cine este poliţistul prins la pensat

Poliţistul cercetat pentru că a fost prins la pensat a intrat în poliție în urmă cu doi ani. Face parte din promoția anului 2019. Are 32 de ani și a absolvit două facultăți, dintre care una este Academia de Studii Economice.

Omul legii riscă acum să îşi piardă locul de muncă, dacă superiorii săi vor decide această măsură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cine este poliţistul prins la pensat în timpul programului