Antena Meniu Search
x

O femeie din Vâlcea a sunat la 112 şi a anunţat că un urs a ucis un taur în Titeşti. Apelul, la patru ore de la incident

Autorităţile din judeţul Vâlcea sunt în alertă, luni, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut cum un urs a ucis un taur, în localitatea Titeşti. 

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 12:12

Urs
O femeie din Vâlcea a sunat la 112 şi a anunţat că un urs a ucis un taur în Titeşti - Shutterstock

Conform apelului, atacul a avut loc dimineaţă, însă femeia a anunţat prezenţa animalului sălbatic patru ore mai târziu, iar autorităţile au transmis mesaj Ro-Alert celor aflaţi în zonă.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, o persoană a sunat la 112, luni, la ora 10:36, pentru a anunţa că a în aceeaşi zi, la ora 6:30, a văzut un urs care a ucis un taur, in localitatea Titeşti, relatează news.ro. ISU Vâlcea a transmis mesaj RO-Alert celor aflaţi în zonă, pentru a-i avertiza cu privire la prezenţa animalului. 

La locul indicat intervin echipaje ale Jandarmeriei. Reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea au precizat, la rândul lor, că femeia care a sunat la 112 a precizat că ursul nu se mai află în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Vâlcea a sunat la 112 şi a anunţat că un urs a ucis un taur în Titeşti. Apelul, la patru ore de la incident