Antena Meniu Search
x

Fără surprize. Drumul spre Valea Prahovei a fost blocat, cu o zi înainte de Anul Nou

Drumul spre distracţie a început tradiţional, în coloană. Valea Prahovei a fost, ca în fiecare an în această perioadă, un furnicar de maşini.

Vezi și

Drumul spre distracţie a început tradiţional, în coloană. Valea Prahovei a fost, ca în fiecare an în această perioadă, un furnicar de maşini. Timpul petrecut în trafic s-a înzecit faţă de o zi normală. Iar răbdarea viitorilor petrecăreţi a fost pusă la încercare în fiecare autoturism. Totuşi, pentru cei care au reuşit să ajungă la destinaţia mult visată, primirea gazdelor a făcut să merite orice efort. 

Valea Prahovei a răsunat astăzi de motoare turate pe loc şi claxoane! Zeci de destinaţii, un singur drum. Îngust.

Pe drum, fiecare şi-a făcut de lucru cum a putut.

Mai mulţi şoferi au încălcat orice regulă. Iar un domn s-a supărat nu doar pe trafic, ci şi pe el însuşi: "Am greşit drumul, nu am ştiut să luăm autostrada Ploieşti-Braşov, mă rog, nici nu am văzut-o, nu există, dar dacă o găseam mergeam pe ea."

Blocajul a început încă de dimineaţă în zona localităţii Câmpina. Până la Comarnic oamenii au făcut şi două ore şi jumătate. Spre Sinaia, părea că a revenit speranţa. Doar pentru câteva minute. Apoi, blocaj din nou. Abia din Buşteni, maşinile au putut să-şi intre în rol şi să circule, oarecum.  

După mai bine de cinci ore, unii dintre turişti au reuşit să ajungă la destinaţie. Dar odihna nu a fost o soluţie după drumul lung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Fără surprize. Drumul spre Valea Prahovei a fost blocat, cu o zi înainte de Anul Nou