Antena Meniu Search
x

VALENTINA PELINEL, printre rochii de MIREASĂ şi invitaţii de NUNTĂ! Se pregăteşte frumoasa blondă să-şi unească destinul cu BORCEA?

Dacă vă întrebaţi ce căuta ultima iubita a fostului patron Dinamo printre rochii de mireasă, invitaţii de nuntă şi idei pentru ceremonia perfectă, ei bine, Pelinel spune că doar are grijă de o afacere a familiei, legată de organizare de evenimente.

Valentina Pelinel şi-a petrecut weekendul la un târg de nunţi, unde discutat din nou despre Cristi Borcea, tatăl copilului său.

Dacă vă întrebaţi ce căuta ultima iubita a fostului patron Dinamo printre rochii de mireasă, invitaţii de nuntă şi idei pentru ceremonia perfectă, ei bine, Pelinel spune că doar are grijă de o afacere a familiei, legată de organizare de evenimente.

”Sunt la un târg de nunţi, acum îmi întâlnesc clienţii. E normal să mă implic în tot ceea ce ţine de Cristi în afacerile familiei. Nu e ceva nou, întotdeauna mă sfătuieşte, doar sunt o persoană deschisă, îmi place să mă perfecţionez, să învăţ (...)Milan e bine, e puţin...ocupat, creşte repede frumos, râde toată ziua, a zis apa, mama, papa. Să dea Dumnezeu să mai urmeze un copil, fată sau băiat, ce-o vrea Dumnezeu. Sunt fericită şi recunoscătoare că suntem sănătoşi, însă nu e ca şi cum l-am avea pe Cristi lângă noi” a spus Valentina Pelinel.

Valentina a părăsit apartamentul în care locuia pentru vila lui Cristi Borcea. ”E frumos, n-am stat niciodată într-o casă aşa mare, e bine pentru Milan, o să fie bine, merge în premergător toată casa, la vară o să alerge pe acolo. E foarte energic,el merge şi la înot” a mai spus actuala iubită a lui Borcea.

Pe acelaşi subiect

”E o viaţă frumoasă, sunt o optimistă şi văd partea frumoasă a lucrurilor, oricâte greutăţi am avea. O să vină şi el acasă şi o să stea alături de noi, sunt sigură. La închisoare nu e un cadru familial dar ne bucurăm să-l vedem, Milan s-a bucurat să-l vadă, Cristi îşi iubeşte copii îi adoră. (...) N-a venit permisia pentru botez, nu ştiu, a venit preotul acasă, îi fac slujbe, nu l-am botezat acasă, în fiecare seară îi spun rugăciunea îl dau cu mir. Sunt o femeie credincioasă, dar nu merg mereu la biserică, credinţa e în noi” a mai povestit Valentina despre vizitele de la penitenciar.

Valentina a mărturisit că nici ea şi nici Cristi nu au o nuntă în plan, sau cel puţin, nu în viitorul apropiat.

”Nuntă... Doar pentru clienţii noştri, deocamdată. Nu ne gândim la asta acum pentru că n-am reuşit să facem nici botezul deocamdată”.

”Cristi e foarte puternic şi optimist a trecut prin trei intervenţii la picior, a stat la perfuzii 7 ore pe zi pentru inimă. Frică nu am, nu e ceva pozitiv, nu mi-e frică” a încheiat iubita lui Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » VALENTINA PELINEL, printre rochii de MIREASĂ şi invitaţii de NUNTĂ! Se pregăteşte frumoasa blondă să-şi unească destinul cu BORCEA?