Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânătorii și pescarii au fost pe post de bucătari, la Vaslui

Pescar sau vânător, nu mai este de ajuns să te lauzi cu capturile tale, ci trebuie să ştii să le şi găteşti. Cei mai pricepuţi bucătari-pescari şi vânători şi-au dat întâlnire în Vaslui şi au încercat să impresioneze cu şorţurile legate la brâu.

de Redactia Observator

la 29.09.2019 , 01:56

Pescar sau vânător, nu mai este de ajuns să te lauzi cu capturile tale, ci trebuie să ştii să le şi găteşti. Cei mai pricepuţi bucătari-pescari şi vânători şi-au dat întâlnire în Vaslui şi au încercat să impresioneze cu şorţurile legate la brâu. Tocana cu carne de vânat şi saramura de peşte s-au terminat în câteva momente.

Echipele de bucătari au făcut focul încă de la primele ore ale dimineţii. Tot ei au tăiat legume proaspete şi au condimentat capturile ca să impresioneze juriul.

Oriunde întorceau capul, pofticioşii găseau un ceaun care să le fure privirea, dar mai ales, gustul.

Vezi și

Spiritul competitiv i-a ambiţionat şi pe vânătorii şi pescarii din Caraş-Severin. Influenţele balcanice s-au regăsit în fiecare farfurie.

Concurentul surpriză a fost campionul mondial la box, Francisc Vaştag.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Vânătorii și pescarii au fost pe post de bucătari, la Vaslui