Antena Meniu Search
x

Supărat că porcii vecinului intră pe tarlaua lui, un vasluian a luat animalele la ţintă trăgând cu arcul

Vasile, un bărbat de 38 de ani, din comuna Epureni, judeţul Vaslui, s-a ales cu un dosar penal după ce a început să tragă cu arcul în porcii unui vecin.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.09.2019, 11:09

Vasluianul s-a ales cu dosar penal
Vasluianul susţine că porcii i-au distrus cel puţin 80% din cultura de porumb - Hepta

Vasile, un bărbat de 38 de ani, din comuna Epureni, judeţul Vaslui, s-a ales cu un dosar penal după ce a început să tragă cu arcul în porcii unui vecin.

Enervat la culme de faptul că animalele au pătruns pe tarlaua lui şi i-au mâncat porumbul, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a început să atace porcii.

Bărbatul care a tras cu arcul în porci s-a ales cu dosar penal

Conform Vremea Nouă, făcut prăpăd, majoritatea porcilor fiind răniţi grav, inclusiv o scroafă gestantă care a fost rănită în zona gâtului.

Scandalul a escaladat după ce proprietarul porcilor a sunat la 112 şi a reclamat incidentul. Se vorbeşte despre daune însemnate, în condiţiile în care porcii ar avea cel puţin câte 100 de kilograme fiecare şi ar fi fost cumpăraţi cu bani împrumutaţi de la bancă.

S-ar fi ajuns în situaţia aceasta după ce porci au făcut gaură în coteţ, au ieşit în stradă şi ar fi ajuns pe tarlaua lui Vasile, la 6-7 case distanţă.

Poreclit deja, de vecini, Robin Hood de Vaslui, Vasile acuză faptul că nu este prima dată când porcii vecinului îi distrug cultura.

De asemenea, bărbatul susţine că ştie că a comis o infracţiune, fiind absolvent de master în Ştiinţe Penale şi Criminalistică, dar precizează că "nu mai puteam să accept aşa ceva. Eu ce vină am că nu mai pot să culeg roadele muncii mele din cauza porcilor? Mi-au distrus toată recolta porumb. Voiam să fac făină, doar făină. Fără îngrăşământ, fără nimic, porumb bio".

Vasile, Robin Hood de Vaslui, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rănire sau schingiuirea unor animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Supărat că porcii vecinului intră pe tarlaua lui, un vasluian a luat animalele la ţintă trăgând cu arcul