Antena Meniu Search
x

Lecţie de viaţă! Nici boala nu le poate şterge zâmbetul de pe buze copiilor

Copiii bolnavi de cancer au uitat, pentru câteva ore, de boala necruţătoare şi s-au bucurat de un spectacolul organizat special pentru ei

Vezi și

 Copiii bolnavi de cancer au uitat, pentru câteva ore, de boala necruţătoare şi s-au bucurat de un spectacolul organizat special pentru ei

Sunt prea mici pentru a crede că suferă de o boală atât de cruntă- cancerul. Însă au învăţat să fie puternici. De multe ori, mult prea puternici pentru vârsta lor.

"Nici eu nu ştiu. Am avut ceva la mână şi nu a mai putut să facă nimic şi a trebuit tăiată şi eu am fost de acord. Nu am avut ce face", povesteşte un băiat. Un destin sec- la doar 10 ani- dar pe care l-a acceptat. Se gândeşte doar că, sănătatea este cea care contează cel mai mult. Şi, la fel ca Marian, sunt şi alţii.

Pentru câteva ore, însă, copii bolnavi de leucemie de la Institutul Fundeni, dar şi cei din secţia de oncologie au uitat de ce sunt la spital şi s-au bucurat de un eveniment organizat special pentru ei.

Proiectul are rolul de sprijinire a activităţilor destinate copiilor bolnavi de cancer şi se află la cea de-a 18-a ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Lecţie de viaţă! Nici boala nu le poate şterge zâmbetul de pe buze copiilor