Antena Meniu Search
x

Vestea morţii lui Didi Prodan a cutremurat România! “Când am făcut fotografia asta, anul trecut, nu ştiam că va fi ultima întâlnire cu Daniel Prodan” (FOTO)

Mihai Morar este sfâşiat de vestea morţii fostului fotbalist Daniel Prodan.

 Mihai Morar este sfâşiat de vestea morţii fostului fotbalist Daniel Prodan.

Realizatorul TV a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care a dezvăluit că Didi a petrecut seara în familie şi după cină şi-a îmbrăţişat soţia, apoi a căzut secerat.

”Când am făcut fotografia asta, anul trecut, nu ştiam că va fi ultima întâlnire cu Daniel Prodan. De atunci am mai vorbit o singură dată la telefon, am mai schimbat câteva sms-uri şi...fiecare în treaba lui. Doar că Didi Prodan şi-a terminat mult prea repede treaba pe lumea asta. 44 ani. O cină în familie, o îmbrăţişare dată soţiei şi inima lui s-a oprit. Didi venea din Nordul României, iubea nespus folclorul. L-am auzit cântând odată "Săracă, inima me". "La inimă este un leac, cetera şi omul drag..." - Se alinta. Inima nu are leac. Nu-i porunceşti. Bun rămas, Daniel Prodan! Să ai în Ceruri zile binecuvântate precum nopţile pe care ni le-ai făcut tu şi Generaţia de Aur la Mondialul din '94”, a scris Mihai Morar pe o reţea de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vestea morţii lui Didi Prodan a cutremurat România! “Când am făcut fotografia asta, anul trecut, nu ştiam că va fi ultima întâlnire cu Daniel Prodan” (FOTO)