Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vestita barză de la Schitu Goleşti s-a pus pe clocit

Vestita barză de la Schitu Goleşti îşi măreşte familia. A fost mutată de ministru, reclamată de localnici şi certată de vecini, dar tot nu se lasă înduplecată.

de Redactia Observator

la 15.04.2015 , 19:56

Vestita barză de la Schitu Goleşti îşi măreşte familia. A fost mutată de ministru, reclamată de localnici şi certată de vecini, dar tot nu se lasă înduplecată. 

Şi-a făcut cuib după bunul plac, tot în vârf de stâlp, la doi paşi de unde a fost alungată. Şi nu unde a trimis-o guvernul de la Bucureşti. Ca să pună punct poveştii, zburătoarea s-a pus la adăpost de scandal.pe ouă. Şi sătenii au dat-o la pace. N-o mai deranjează pe barză nici cu ordinul tuturor miniştrilor.

În Schitu Goleşti e linişte. Nici maşinile rătăcite prin comună, nici copiii ieşiţi la joacă şi nici măcar suratele care îi dau târcoale nu o deranjează. Barza cloceşte.

Vezi și

La cârciuma din comună e, însă, zarvă. Subiectul dezbătut e, desigur, celebra zburătoare.

De 42 de ani, barza se întoarce în acelaşi sat, pe acelaşi stâlp, până anul acesta, când supărarea unui sătean a ajuns până la urechile Ministrului Mediului.

Povestea berzei de la Schitu Goleşti este cunoscută în toată ţara. Un tânăr din Câmpulung a mers în comună special pentru a filma celebra zburătoare cu o dronă. A găsit barza în cuibul ales tot de ea. Aşa că, pentru mulţi ani de acum înainte, barza le va ieşi în drum sătenilor şi le aduce în continuare veşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Vestita barză de la Schitu Goleşti s-a pus pe clocit