Antena Meniu Search
x

Un viaduct din Hunedoara reprezintă un pericol zilnic pentru călători (Video)

Zeci de trenuri de călători şi de marfă trec zi de zi peste un viaduc afectat de un accident feroviar, în judeţul Hunedoara. Oamenii se tem că tragedia produsă în urmă cu doi ani, când un marfar al unei companii private s-a răsturnat, iar cei doi mecanici şi-au pierdut viaţa, ar putea să se repete.

de Redactia Observator

la 19.08.2019, 16:40

Vezi și

Zeci de trenuri de călători şi de marfă trec zi de zi peste un viaduc afectat de un accident feroviar, în judeţul Hunedoara. Oamenii se tem că tragedia produsă în urmă cu doi ani, când un marfar al unei companii private s-a răsturnat, iar cei doi mecanici şi-au pierdut viaţa, ar putea să se repete.

O cruce ar trebui să fie singurul lucru care aduce aminte oamenilor că pe viaductul de la Merişor a avut loc o tragedie în urmă cu 2 ani. În realitate, urmele accidentului feroviar sunt vizibile pretutindeni.

O parte din parapet s-a prăbuşit, alte bucăţi abia se mai ţin, iar în zonă au fost montate tăbliţe care atenţionează asupra pericolului căderii în gol.

Tronsonul de cale ferată afectat pe o porţiune de 200 de metri face parte din Regionala Timisoara şi leagă Petroşani de Simeria.

În zonă circulă atât trenuri de marfă, cât şi trenuri de călători Regio şi Interregio. Iar oamenii spun că se tem să mai meargă cu ele ştiind că tragedia s-ar putea repeta.

În zonă, trenurile rulează cu restrictie: viteza maximă admisă este de 40 km pe oră. Autorităţile recunosc că la viaductul de la Merişor ar trebui făcute reparaţii complexe.

Contactaţi pentru explicaţii cu privire la condiţiile de siguranţă în care se desfăşoară mersul trenurilor în zonă, reprezentanţii CFR infrastructură au răspuns printr-un mail că solicitarea va fi analizată de către departamentul de specialitate. Până atunci, pe viaductul de la Merişor, trenurile continuă să circule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un viaduct din Hunedoara reprezintă un pericol zilnic pentru călători (Video)