Antena Meniu Search
x

Video Viaţa într-o garsonieră de 11 metri pătraţi. Paula, o tânără din Cluj, povesteşte cum se descurcă zi de zi

O garsonieră cât un lift a fost scoasă la închiriat în Cluj şi anunţul s-a viralizat. Locuinţa are 11 metri pătraţi şi proprietarul a cerut iniţial 200 de euro pe lună de la chiriaş. Doar că în loc să atragă doritori, anunţul de pe Facebook a devenit un spectacol, cu zeci de mii de comentarii. Garsoniera se află într-un fost bloc de nefamilişti. Acolo, am întâlnit-o pe Paula. Tânăra a povestit cum se descurcă în viaţa de zi cu zi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.02.2022, 17:30

Vezi și

Garsoniera virală pe internet se află într-un fost bloc de nefamilişti. Acolo, am întâlnit-o pe Paula, căreia părinţii i-au cumpărat o locuinţă acolo în urmă cu cinci ani, să aibă unde sta în timpul liceului. I-a costat 17 mii de euro. 

Paula: Cu curăţenia mă descurc foarte bine, o fac cam în cinci minute, am un televizor, un frigider, strictul necesar, un dulap, mă descurc foarte bine. 

Paula nu vede niciun dezavantaj. 

Paula: Baia la mine acasă e cât garsoniera aceasta, dar după ce am renovat-o şi am făcut-o aşa cum mi-a plăcut, acum nu aş mai pleca. 

Pe acelaşi subiect

Internauții s-au întrecut în glume pe seama anunțului de închiriere 

E un lift mobilat cochet? O căsuţă de păpuşi? Celula unui puşcăriaş? Răspunsul: nici, nici. E o garsonieră scoasă la închiriat cu 200 de euro de o agenţie imobiliară din Cluj-Napoca. Partea proastă: are doar 11 metri pătraţi, partea bună: e în centru. Mii de internauţi n-au putut trece peste dimensiunea cel puţin modestă a locuinţei şi s-au întrecute în glume, mişto-uri şi ironii.  

Te-ar putea interesa şi asta: „Ați mai candida la președinția României?”. Gigi Becali nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat

Pentru a vă face o idee despre cât înseamnă 11 metri pătraţi, imaginaţi-vă că un autobuz de călători de mărime medie are o suprafaţă de două ori mai mare. Ipotetic vorbind, dacă aş putea muta fizic garsoniera dintr-un cartier în altul, aş avea nevoie doar de această porţiune din autobuz: de la uşa din mijloc până la scaunele din spate. 

"Am mai mult spaţiu pe card", a comentat un internaut. Un altul a glumit: "Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând", în timp ce un utilizator s-a întrebat dacă "pizza comandată intră pe uşă sau trebuie să o bage felie cu felie""Nici pentru videochat nu este spaţiu", s-a amuzat altcineva. Un alt internaut a scris că în această garsonieră "nu ai intimitate nici dacă stai singur".  Altcineva a remarcat că avantajul este că locuinţa are loc de parcare unde să-şi lase frigiderul.  

În hora glumelor au intrat şi firmele şi chiar instituţiile publice. O firmă a comentat că face sicrie mai mari decât această garsonieră, iar cei de la Ministerul de Interne au scris că nu sunt interesaţi de locuinţă însă ar fi dispuşi să-l angajeze pe fotograf. Iar Ministerul Apărării a plusat cu ironia: mai uşor se intră în Armată decât în garsonieră. Deja glumele pe seama garsonierei au devenit...internaţionale. Reţelele de socializare sunt pline de fotografii în care e ironizată locuinţa minusculă.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie are Tudor Gheorghe la 76 de ani. Banii pe care îi primește artistul de la stat pentru munca sa

Antonio Boja, agent imobiliar: Până la urmă nici noi ca agenţie nu avem nicio vină. Nu o văd o ofertă atât de proastă. 

Cei pe care anunţul i-a distrat de minune au subestimat însă foamea de locuinţe de pe piaţa imobiliară din Cluj-Napoca. Garsoniera s-a dat la mai puţin de o oră de la postarea anunţului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Viaţa într-o garsonieră de 11 metri pătraţi. Paula, o tânără din Cluj, povesteşte cum se descurcă zi de zi