Antena Meniu Search
x

Vica Blochina risca sa-si piarda fiul! Victor Piturca vrea sa-l creasca pe baiat

Piturca il vrea pe Edan. Vica isi vrea banii. Scandalul a reinceput intre selectioner si fosta sa iubita, cu un nou episod, cel al razbunarilor. Episod despre care fosta balerina a vorbit pentru prima oara.

Vezi și

„Da, el ma uraste foarte mult pentru ca, hai sa spun asa, fata lui adevarata a fost dezvaluita si oamenii nu au tinut parte lui”, spune Vica.

Victor Piturca a tacut si-a facut. A obtinut in instanta micsorarea pensiei alimentare record, de 9.000 de euro. Dar chiar si atunci cand apele pareau ca se linistesc, Piturca a cerut in instanta custodia exclusiva a lui Edan.

„Sigur a introdus ca vrea sa creasca el copilul si sa platesc pensie eu lui alimentara”, crede fosta lui iubita.

Fosta balerina crede ca itele celui mai complicat proces de custodie din Romania au fost incurcate si mai tare de avocatii selectionerului. Este sigura ca aparatorii l-au convins pe Piturca sa ceara custodia exclusiva, profitand de dorinta de razbunare a acestuia. Interesul lor ar fi, crede ea, sa prelungeasca un scandal ca sa incaseze onorariul: “El se gandeste ca ma folosesc eu de banii aceia. Si problema lui este, nu vrea sa dea acei bani pentru ca, vezi Doamne, o sa ma folosesc eu de ei. Are oricum un orgoliu de nemasurat. De nemasurat”.

Acelasi orgoliu nemasurat nu l-ar fi lasat pe Piturca sa-si vada baiatul cel mic vreme de patru ani. “El are un orgoliu spre bolnavicios. Spre alta extrema. Si sunt convinsa ca erau noptile in care el plangea ca nu vede copilul. El a crezut ca este un tip foarte puternic si poate juca situatia cum vrea el si nu se gandea ca o sa ajungem aici”, sustine Vica.

De fapt, nici ea nu credea ca se va ajunge aici. Vestea ca fostul iubit vrea sa-i ia definitiv baiatul a picat ca un traznet: “Si pentru voi si pentru mine este o veste noua. Am aflat-o din presa. L-am sunat ulterior pe avocatul meu, mi-a confirmat ca, da, m-a dat in judecata, dar eu hartia inca nu am vazut-o in fata mea. Daca el face aceasta actiune numai ca sa nu plateasca banii copilului, atunci eu nu sunt de acord si pana la panzele albe ma lupt”.

Pana atunci insa, Vica mai are de asteptat. Cel mai devreme, procesul intentat de seletioner ar putea incepe in luna ianuarie a anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vica Blochina risca sa-si piarda fiul! Victor Piturca vrea sa-l creasca pe baiat