Antena Meniu Search
x

Victima lui Silviu Lung şi-a presimţit moartea: "Să nu vină altul să ne lovească..."

Soţia bărbatului le-a povestit, aseară, ultima conversaţie pe care a avut-o cu acesta. Omul a liniştit-o că va ajunge în siguranţă acasă, dacă nu va intra altul în el.

Vezi și

"Ai grijă, că e ceaţă." Şi zice: "Stai liniştită, tu nu ştii cum merg eu?" Dar să nu vină altul să dea în noi, povestește femeia.

Silviu Lung şi adolescenţii din cealaltă maşină au fost răniţi. Tatăl celor doi n-a mai putut fi ajutat.

Veneau de la şcoală cu copiii, că făceau naveta. Făceau asta aproape în fiecare zi. Dar ieri n-au mai ajuns acasă, spune soția bărbatului ucis în accident.

Pe Drumul European care leagă Craiova de Calafat, pe o ceaţă densă, maşina condusă de Silviu Lung a intrat pe contrasens. Viteza prea mare şi carosabilul umed ar fi fost de vină pentru tragedie.

La peste 60 de km/h, dacă avem un impact frontal, riscul este foarte mare, pentru că şocul este foarte puternic şi organele interne pot ceda foarte uşor, explică pilotul de raliu, Vali Porcișteanu.

Gonesc ca tâmpiţii, nu se uită. "Mă, sunt copii, sunt oameni". Doamne fereşte. Dai, loveşti pe cineva, îl omori, spune femeia cu ultimele puteri.

Soţul ei a murit. Fiul şi Fiica lor, dar şi Silviu Lung au avut zile.

În jurul fostei glorii a Craiovei Maxima s-au adunat fiul, soţia şi colegii de la club.

Suntem aici, speram ca va fi bine pentru nea Silvică. Suntem langa el, spune Pavel Badea, fost jucător la Universitatea Craiova.

Fiul şoferului mort a suferit răni uşoare şi putea fi externat aseară, dar mama sa le-a cerut medicilor să-l mai ţină sub supraveghere. Starea Surorii sale este mai gravă.

Se afla în momentul de fata cu stare de conştienţă alterată si care este posibil să aibă un hematom. Deşi s-au întâlnit pe holurile spitalului, cele două familii s-au ignorat.

În zilele următoare trebuie să alerge între spital, unde sunt internaţi fiica şi fiul ei, şi casă, unde trebuie să facă pregătirile pentru înmormântarea soţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Victima lui Silviu Lung şi-a presimţit moartea: "Să nu vină altul să ne lovească..."