Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vinul fiert, afacere de sărbători. La târguri şi în restaurante se vinde aproape ca berea la metru

De pe mesele românilor, vinul fiert e nelipsit. E ca o tradiţie, iar obiceiul durează. toată iarna.

de Redactia Observator

la 26.12.2017 , 21:10

De pe mesele românilor, vinul fiert e nelipsit. E ca o tradiţie, iar obiceiul durează toată iarna. La târguri şi în restaurante se vinde aproape ca berea la metru. Vinul se fierbe câteva minute, iar clienţii îl cer aromat cu scorţişoară, portocale şi cuişoare.

Amatorii de vin fiert răspund imediat apelului. Fie zi, fie seară, băutura iernii e la mare căutare. 

Fiecare comerciant prepară vinul după o reţetă proprie. 

Vezi și

Violeta, comerciant: "Scorţişoară, cuişoare, mere, portocale. Şi suflet!"

Lavinia, comerciant: "Avem aceeaşi reţetă de peste 4 ani de zile şi o menţinem secretă. Cred că cel mai important ingredient e pasiunea pe care o punem în prepararea produsului."

Vânzarea a mers bine anul acesta, se laudă producătorii. Mai ales la târguri, unde paharul de vin fiert costă doar cinci lei. 

Pentru mulţi români, cana cu vin fiert e motiv pentru a ieşi în oraş cu prietenii. 

La restaurante, preţul nu e ca la târg. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Vinul fiert, afacere de sărbători. La târguri şi în restaurante se vinde aproape ca berea la metru