Antena Meniu Search
x

Vinul fiert se vinde ca pâinea caldă, la Târgurile de Crăciun

Vinul fiert se vinde mai ceva ca pâinea caldă la Târgurile de Crăciun. Într-o zi de weekend, la o singură tarabă, s-au cumpărat peste 100 de litri. Specialiștii spun că, dacă este consumat cu moderație, vinul roşu fiert are şi multe beneficii pentru organism

Vezi și

Vinul fiert se vinde mai ceva ca pâinea caldă la Târgurile de Crăciun. Într-o zi de weekend, la o singură tarabă, s-au cumpărat peste 100 de litri. Specialiștii spun că, dacă este consumat cu moderație, vinul roşu fiert are şi multe beneficii pentru organism. În Timişoara însă, pe lângă multele fructe puse în licoare pentru aromatizare cât mai puternică, comercianţii au venit şi cu o altă propunere. Vinul fiert alb, care deja are succes.

Un popas în centrul Timişoarei, la târgul de Crăciun, începe de cele mai multe ori cu o vorbă la un pahar de vin viert. Poate fi încălzirea perfectă înaintea cumpărăturilor.

Se spune că sufletul comerţului este reclama. Ei bine, în acest caz, reclama este aroma. De cum păşim la târgul de Crăciun, mirosul vinului fiert este peste tot şi evident ne îndeamnă la degustare.

Fructele proaspete, adăugate în vin, aduc la tarabă, mai ales în weekend-uri, sute de clienţi într-o singură zi. Un alt comerciant atrage cumpărătorii cu un produs mai rar întâlnit - vinul alb fiert.

În timp ce românii îşi întăresc organismul, comercianţii adună profitul. Un pahar de vin se vinde cu cel puţin 5 lei. În weekend, la o singură tarabă se vând aproximativ 200 de litri de vin fiert. Anul trecut, unii comercianţi din târgurile de crăciun au câştigat în jur de 20 de mii de lei doar din vânzarea vinului fiert. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Vinul fiert se vinde ca pâinea caldă, la Târgurile de Crăciun