Antena Meniu Search
x

O nouă înregistrare audio cu Vlad Cosma şi procurori din cadrul DNA Ploiești. Fostul deputat lansează noi acuzații în cazul dosarului ”Blair-Ponta-Ghiță”

O nouă înregistrare audio cu Vlad Cosma şi procurori din cadrul DNA Ploiești a fost prezentată, miercuri, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vlad Cosma - Foto: Hepta

O nouă înregistrare audio cu Vlad Cosma şi procurori din cadrul DNA Ploiești a fost prezentată, miercuri, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Este vorba despre o înregistrare făcută în sediul DNA Ploiești, la care participă fostul procuror Mircea Negulescu și procurorul Alfred Savu, în dosarul denumit ”Blair-Ponta-Ghiță”, potrivit antena3.ro.

”Îmi aduc aminte cum în 2016 domnul Lucian Onea și domnul Mircea Negulescu m-au chemat la DNA și mi-au spus că au demarat cercetările într-un dosar ce îi viza pe Ponta, Ghiță și Blair. Rolul meu era acela de a fi unealta credibilă, care ar fi mers la instanță, eu eram unealta prin care ar fi încercat să inducă în eroare judecătorii, rolul meu fiind să semnez o declarație. Le-am spus că nu îl cunosc pe Blair, dacă s-a întâlnit cu Ponta. Mi-au spus că trebuie să semnez, dacă nu vreau să am eu probleme. Am semnat, cred că în jurul ei s-a construit restul dosarului” a spus Vlad Cosma la Antena 3.

În înregistrarea prezentată de Vlad Cosma se poate auzi cum procurorii Mircea Negulescu și Albert Savu dictează și scriu singuri declarația atribuită lui Vlad Cosma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O nouă înregistrare audio cu Vlad Cosma şi procurori din cadrul DNA Ploiești. Fostul deputat lansează noi acuzații în cazul dosarului ”Blair-Ponta-Ghiță”