Antena Meniu Search
x

Vocea Elodiei l-a condamnat pe Cristian Cioaca

Zeci de scenarii s-au nascut in jurul celei mai cautate femei din Romania. Pe urmele Elodiei au pornit clarvazatoarele, iar anchetatorii le-au urmat si ei.

Vezi și

In anul 2006, in bratele lui Cioaca, Elodia era mai plina de viata ca niciodata. Anul de gratie 2007. Elodia a disparut.

O clarvazatoare din Oradea are propria versiune. Dictata chiar de vocea Elodiei. “In timp ce ma rugam, am auzit prezenta unui spirit, nasul imi era foarte rece, nu stiam unde este. Si am intrebat: "Cine esti si ce vrei?" Si atunci mi-a zis ca este Elodia”, spun clarvazatoarea Emilia Mezei.

Chemarea Elodiei a bantuit-o pe clarvazatoare nopti la rand, pana cand i-a urmat vocea. Si, surpriza, a gasit-o! Pe malul unui lac, la marginea unei paduri, Elodia a grait din nou.

Cand a sapat in locul indicat de vocea Elodiei, n-a mai gasit nimic. Are si o explicatie: anchetatorii i-au luat-o inainte.

Ancheta s-a extins si la viziuni internationale. Marturia unei clarvazatoare din Spania nu i-a uimit pe prietenii Elodiei. Cu totii stiau cat de violent se certa cu Cioaca.

Dar Cristian Cioaca are alt scenariu. Pentru el, Elodia traieste. Fie la manastire, fie in bratele unui amant.

Si totusi, anchetatorii i-au luat in serios si pe Cioaca, si pe clarvazatoare. “Domnii procurori trimiteau echipe de zeci, sute de jandarmi, care cautau in locurile respective”, spune avocata lui Cioaca, Maria Vasii.

Au cautat-o pe Elodia prin rape, prin lacuri, printre maicute si printre morminte. Vie sau moarta, n-au dat de urma ei. Au declarat-o moarta in 2011. Dar si fara cadavrul ei, procurorii au mers mai departe, iar Cioaca a ajuns la inchisoare. In 22 de ani are tot timpul sa-si aminteasca unde a vazut-o ultima oara pe Elodia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vocea Elodiei l-a condamnat pe Cristian Cioaca