Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oamenii din Sulina ajung la secţia de vot cu barca (Video)

Cel mai estic punct al Uniunii Europene, la Sulina, unde oamenii au votat cu gândul la Vest. Localnici și turiști deopotrivă - veniți cu barca sau pe bicicletă.Puțini sunt cei care mai știu că în orașul dintre ape s-a vorbit pentru prima oară despre o Europă Unită, în urmă cu mai bine de 150 de ani.

de Redactia Observator

la 27.05.2019 , 01:30

Cel mai estic punct al Uniunii Europene, la Sulina, unde oamenii au votat cu gândul la Vest. Localnici și turiști deopotrivă - veniți cu barca sau pe bicicletă.

Puțini sunt cei care mai știu că în orașul dintre ape s-a vorbit pentru prima oară despre o Europă Unită, în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Oamenii din Sulina ajung la secţia de vot cu barca

Vezi și

Oamenii din Sulina ajung la secţia de vot...cu barca pentru a-i alege pe cei care-i vor reprezenta în Paralamentul European. Pentru turişti, delta e decorul ideal de meditaţie înaintea unei alegeri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi pare izolat, oraşul e legat de Europa mai mult decât s-ar putea crede. Palatul Comisiei Europene a fost constuit cu scopul de a găzdui reuniunle membrilor Comisiei Europene a Dunării şi de aici ar fi urmat să se ia deciziile politcice importante. 

Unic în Europa este și cimitirul maritim din Sulina. Aici sunt înmormântaţi oameni din 27 de ţări europene, de la marinari la prinţi. Printre ei găsim și mormântul prințesei Ecaterina Moruzi, nepoata domnitorului Moldovei Ioan Sturdza.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Oamenii din Sulina ajung la secţia de vot cu barca (Video)