Antena Meniu Search
x

Voucherele pentru biciclete, scoase la vânzare de unii bucureșteni

Mulţi bucureşteni care au primit voucherul de la Primărie, pentru a-şi cumpăra o bicicletă sau o trotinetă electrică, şi-au deschis o linie de comenzi.

Vezi și

Românul tot negustor rămâne! Mulţi bucureşteni care au primit voucherul de la Primărie, pentru a-şi cumpăra o bicicletă sau o trotinetă electrică, şi-au deschis o linie de comenzi. Livrează tichete în valoare de 500 de lei. Ei le-au primit gratis, dar au văzut că în piaţă sunt doritori şi din alte zone ale ţării.

Dacă au întârziat cu înscrierea sau pur şi simplu nu s-au încadrat în condiţiile Programului Biciclişti în Bucureşti, doritorii pot acum să le cumpere direct de pe Internet. Tichetele la mâna a doua se vând cu preţuri între 300 şi 400 de lei.

Reporterii Observator au făcut un experiment, pentru a vedea cum şi cu cât se poate vinde un astfel de voucher, aşa că au sunat la câteva numere de telefon găsite pe un site de anunţuri.

Vânzătorul de la celălalt capăt al telefonului asigură că nu vor fi probleme la magazin. Tichetul este nominal, iar vânzătorul susţine că va merge şi el la cumpărături. 

Firmele mari spun că primele comenzi au fost date deja. 

Daniel Luiceanu, directorul unui magazin de biciclete: "Acum e nebunie totală pe lângă voucherul de la Primărie, noi mai oferim 500 de lei discount. Spre exemplu, aceasta bicicletă care costă 1859 de lei, o poţi lua la 859 de lei."

Anul, trecut, la bucureşteni au ajuns 5000 de tichete. Anul ăsta, vor fi livrate, în total, 25.000. 

Pentru o bicicletă cu mai multe dotări, voucherul de 500 de lei nu e de ajuns. Preţurile ajung şi la şapte mii de lei. Este important, însă, să ştim şi cum facem alegerile. 

Primăria Capitalei a promis şi construcţia a 67 de kilometri de piste. Proiectul a fost aprobat de Ministerul Mediului, iar lucrările, în valoare de 10 milioane de euro, vor începe în iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Voucherele pentru biciclete, scoase la vânzare de unii bucureșteni