Antena Meniu Search
x

"Vreau la mare de 1 mai!" Ce răspuns are Poliția pentru această dorință

"Vreau la mare de 1 mai!", este visul multor tineri români, care așteaptă zilele libere de la începutul lunii viitoare an de an pentru a deschide practic, chiar și neoficial, sezonul estival. Poliția are însă un răspuns pentru cei care s-au gândit să meargă pe Litoral și în acest an

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.04.2020, 12:10

  • Poliția Română a anunțat ce se întâmplă dacă vrei să pleci la mare de 1 mai.
  • În România e stare de urgență până pe 15 mai.

Tradițional, de 1 mai, românii luau cu asalt Litoralul, pentru două sau trei zile de petreceri nesfîrșite, prima baie în mare din an și prima plajă. În plină stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, sunt o mulțime de români care se gândesc totuși să ajungă la mare.

Poliția Română a explicat însă că va fi aproape imposibil să poți să ajungi pe plajă, dacă nu ești din Constanța. Inclusiv trenurile vor fi controlate drastic.

"Tradiționalul sejur la mare NU este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneți acasă!

Polițiștii acționează în Gara de Nord, în trenuri și stații de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

#PolițiaRomână"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » "Vreau la mare de 1 mai!" Ce răspuns are Poliția pentru această dorință