Antena Meniu Search
x

Să-l ajutăm pe Adonis! Băiețelul are nevoie de două operații pentru a corecta o malformație din naștere

Când a venit pe lume, Adonis era exact cum au spus toți medicii după fiecare ecografie - perfect. Cu o singură mică excepție, o malfomație: hipospadias.

Vezi și

Când a venit pe lume, Adonis era exact cum au spus toți medicii după fiecare ecografie - perfect. Cu o singură mică excepție, o malfomație care apare la un copil din trei sute: hipospadias.

Părinții lui au consultat mai mulți doctori și așa au aflat ba că nu există anestezist, ba că medicii nu au suficientă experiență chirurgicală, ba că băiețelul ar avea nevoie de trei operații.

Apoi au venit și veștile bune, Adonis are nevoie de doupă operații, iar chirurgul care le va efectua este specializat în astfel de intervenții.

Hipospadias înseamnă deschiderea anormală a orificiului uretral pe fața anterioară a penisului. Cu alte cuvinte, copilul va urina nu prin vârful penisului, cum ar fi normal, ci printr-un orificiu situat mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Să-l ajutăm pe Adonis! Băiețelul are nevoie de două operații pentru a corecta o malformație din naștere