Antena Meniu Search
x

Apel la VIAŢĂ! Visul unei fetiţe de doar 8 ani este să respire normal şi să se poată juca!

La opt ani, o fetiţă speră să nu mai obosească la fiecare pas, să nu mai aibă probleme de respiraţie şi speră să se poata juca! O cheamă Irina şi inima ei este bolnavă. După mai multe controale medicale, a aflat că are o malformaţie cardiacă.

Vezi și

La opt ani, o fetiţă speră să nu mai obosească la fiecare pas, să nu mai aibă probleme de respiraţie şi speră să se poata juca! O cheamă Irina şi inima ei este bolnavă. După mai multe controale medicale, a aflat că are o malformaţie cardiacă.

A aşteptat aproape un an operaţia salvatoare, bazându-se pe promisiunile făcute de medici dintr-un mare spital de copii. După un an, când speranţa se stinsese, Irina a primit o veste neaşteptată: intervenţia chirurgicală poate fi realizată. Vestea, însă, a venit dintr-o clinică privată din capitală.

Asta înseamnă vindecare, dar şi că fetiţa are nevoie de sprijinul nostru. Puteţi dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donaţie, alimentaţi fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut" din care vom putea acoperi nevoile medicale ale Irinei dar şi pe ale altor copii.

Irina este o fata foarte cuminte, ordonata si ascultatoare. Mama si bunica le cresc, pe Irina si pe sora ei mai mare, cu mari eforturi. De cand mezina este bolnava, viata celor patru a devenit si mai grea.

O malformatie cu care Irina s-a nascut dar pe care medicii au depistat-o tirziu.

Iar ca Irina sa traiasca, are nevoie de ajutor. Operatia ei pe inima costa enorm pentru mama si bunica. Nu are de unde sa faca rost de banii necesari.

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut".

Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut. Puteti dona trei, cinci sau zece euro.

Din fondul de solidaritate al campaniei o putem ajuta pe Irina dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro.

Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Irinei online sau prin paypal mentionind numele ei. Orice suma conteaza! 

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Apel la VIAŢĂ! Visul unei fetiţe de doar 8 ani este să respire normal şi să se poată juca!