Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Luca are nevoie urgentă de tratament

Are doar patru ani dar cel mai bine ştie cuvântul suferinţă. A fost deja operat pentru o tumoră la creier iar acum boala a recidivat. Luca este într-o stare foarte, foarte gravă şi are nevoie urgentă de tratament

Vezi și

Are doar patru ani dar cel mai bine ştie cuvântul suferinţă. A fost deja operat pentru o tumoră la creier iar acum boala a recidivat. Luca este într-o stare foarte, foarte gravă şi are nevoie urgentă de tratament

Astăzi, cu ajutorul fundaţiei Mereu Aproape, băieţelul a plecat în călătoria pentru viaţă, la o clinică din Paris.

În aeroport, pe chipurile îngrijorate ale părinţilor se iveşte o licărire de speranţă. Luca are acum o şansă să învingă suferinţa care şi-a pus amprenta pe chipul lui. Dintr-un puşti vesel, acum doi ani, pentru Luca totul s-a schimbat. A devenit un copil măcinat de boală.

Copilaria i-a fost înlocuită de durere, operaţii şi chimioterapie. Şi totuşi tumora s-a încăpăţânat să se refacă. În doi ani, Luca a mai suferit două intervenţii chirurgicale. În septembrie calvarul a reînceput.

Cu doar o lună înainte să împlinească 5 ani, la Paris, pe Luca îl aşteptă o şansă să se facă bine. Totul, cu ajutorul dumneavoastră şi al Fundaţiei Mereu Aproape. La fel ca Luca sunt şi alti copii din Campania Vreau să Ajut, care au nevoie de sănătate. Le putem da tuturor speranţe la viaţă printr-un sms de doi euro la 8848, număr pus la dispoziţie de Orange, Telekom România Mobile şi Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut".

Sau, sunând la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reţeaua de telefonie fixă. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donaţii se fac şi în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro. Românii din străinătate pot contribui şi ei online sau prin paypal mentionând numele copilului. Orice sumă contează! Pentru mai multe informaţii, intraţi pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape. Puteţi susţine copiii din Fundaţia Mereu Aproape şi directionind 20 la sută din impozitul pe profitul firmei dumneavoastră. Intraţi pe www.fundatiamereuaproape.ro http:/www.fundatiamereuaproape.ro şi alegeti-vă cauza!

Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Romtelecom: 0 900 900 303: 3 euro/apel, 0 900 900 305: 5 euro/apel, 0 900 900 301: 10 euro/apel.

Conturi Fundatia Mereu Aproape: CIF 18212553: în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Luca are nevoie urgentă de tratament