Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Tiberiu are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă la inimă

Boala de care suferă Tiberiu nu-l lasă să doarmă și nici să se joace în voie. Până și câteva pase cu mingea îi pot aduce la poartă ambulanța. Tiberiu are tahicardie supraventriculară, diagnostic confirmat de medici cardiologi din Iași și Timișoara, care au spus că operația este singura șansă a copilului să trăiască.

de Redactia Observator

la 29.02.2020, 11:54

Vezi și

La șapte ani, inima unui puști din județul Botoșani bate de-i sare din piept. Boala de care suferă Tiberiu nu-l lasă să doarmă și nici să se joace în voie. Până și câteva pase cu mingea îi pot aduce la poartă ambulanța.

Tiberiu are tahicardie supraventriculară, diagnostic confirmat de medici cardiologi din Iași și Timișoara, care au spus că operația este singura șansă a copilului să trăiască. Operația urgentă.

Pentru că lista de așteptare în sistemul de stat este lungă, iar Tiberiu nu are timp, operația ar trebui făcută în clinică privată. Dar pentru asta, puștiul are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Printr-o donatie de 2 euro la numarul de SMS 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei "Vreau să Ajut" din care va fi sprijinit Tiberiu, dar și alți copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Tiberiu are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă la inimă