Antena Meniu Search
x

Vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe localnici să facă o baie în mare sau să schieze la munte (Video)

După vremurile grele şi vremea a luat-o razna. În luna mai, primăvara e ca iarna. Şi ca vara. Cel puţin asta ne arată anotimpul prin care trecem. La malul mării sunt temperaturi ca în sezonul estival, iar la munte - zăpada este perfectă pentru schi. 

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 20:34

Vezi și
  • Câțiva adolescenți s-au bucurat de prima baie în Marea Neagră pe anul acesta.
  • La munte s-a schiat în echipament de primăvară.

Dacă mai punem la socoteală furtunile şi praful saharian, putem spune că avem o ţară cu de toate.

Sătui de stat în casă şi de jocuri pe calculator, câţiva adolescenţi au furat startul sezonului estival. S-au aruncat în valuri, deşi "îţi îngheaţă picioarele, foarte rece! Vă recomand să veniţi în iunie".

Bălăceala a fost mai importantă decât orice alt plan: "Eu aveam meditaţii astăzi, trebuia să fac şirurile la matematică, dar i-am spus domnului profesor că nu se poate, n-am cum să ratez aşa ceva".

Câteva sute de kilometri spre nord, în Botoşani, soarele a fost acoperit de furtuni de praf. Vizibilitatea a fost aproape de zero.

Rafale puternice au fost şi în Capitală. Bucureştiul a fost sub atenţionare cod galben, iar vântul a depăşit 60 de kilometri la oră. Un copac s-a rupt în Sectorul 4, iar o tânără care trecea prin zonă a fost la un pas să fie rănită grav.

La munte, ne-am fi aşteptat să nu mai găsim zăpadă. Surpriză! Se poate schia în condiţii decente. Dovada a făcut-o un instructor care a renunţat la salopeta de schi şi a trecut direct la pantaloni scurţi.

Tabloul a fost completat de praful saharian care i-a trimis pe şoferii din Iaşi direct la spălătorie. Meteorologii spun că vremea este normală pentru această perioadă. Iar temperaturile vor continua să crească în zilele următoare până la pragul de caniculă. Aşa că sunt aşteptate furtuni cu fulgere şi tunete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe localnici să facă o baie în mare sau să schieze la munte (Video)