Antena Meniu Search
x

Vreme extremă de Rusalii! Specialiștii anunță fenomene meteo mai puţin obişnuite

Doar o zi ne mai desparte de minivacanţa de Rusalii, iar meteorologii vin cu veşti mai puţin bune. Dacă astăzi am avut temperaturi de până la 32 de grade, de mâine, vremea se schimbă radical.

Vezi și

Doar o zi ne mai desparte de minivacanţa de Rusalii, iar meteorologii vin cu veşti mai puţin bune. Dacă astăzi am avut temperaturi de până la 32 de grade, de mâine, vremea se schimbă radical. Vom avea parte de furtuni de vară, dar şi de fenomene meteo mai puţin obişnuite.

Ne aşteaptă cel puţin patru zile de vreme extremă. Mâine şi poimânine, vom avea ploi puternice şi de scurtă durată, în special în vestul şi nordul ţării.

Şi, foarte important, meteorologii spun că s-ar putea să aveam parte şi de grindină. Chiar şi aşa, va fi destul de cald, temperaturile vor ajunge până la 30- 31 de grade Celsius.

Nici duminică şi luni nu va fi prea bine, ba chiar temperaturile mai scad, până la 29 de grade celsius. Se menţin ploile în jumătatea vestică a ţării, unde vor fi şi averse şi vânt puternic.

Dar, ca să privim partea plină a paharului, ploile vor fi chiar bine venite, mai ales în zona Modovei şi Dobrogei.

Acolo, este alertă de secetă deja. Culturile sunt în pericol, avertizează specialiştii, iar nivelul de umiditate din sol este în continuă scădere.

Şi să nu uităm, ne aşteaptă una dintre cele mai secetoase veri din ultimii ani, cu temperaturi extrem de ridicate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vreme extremă de Rusalii! Specialiștii anunță fenomene meteo mai puţin obişnuite