Antena Meniu Search
x

Vreme frumoasă la mare, dar lipsesc turiștii

Marea ne cheamă la ea, dar încă nu ne ducem. Cei mai norocoşi sunt cei care locuiesc la mare. Azi au profitat de vremea frumoasă şi s-au plimbat liberi pe plajă. Printre ei şi-au făcut loc doar câţiva turişi veniţi din alte oraşe, pentru a se bucura de briza mării.

de Redactia Observator

la 17.05.2020, 01:46

Vezi și
  • Hotelierii speră ca sezonul festival să înceapă într-o lună.
  • De vremea caldă s-au bucurat localnicii.

Cei care locuiesc la malul mării au fost şi cei mai norocoşi. Au putut să iasă din case în căutarea primului strat de bronz.

Agitaţia din anii trecuţi a fost acum înlocuită de o linişte apăsătoare. Pe alocuri, câţiva constănţeni au profitat de lipsa turiştilor şi au făcut acrobaţii cu skijetul sau au jucat fotbal pe plajă.

Chiar dacă valul de turişti întârzie să apară, au fost totuşi câţiva care s-au încumetat să vină la mare în starea de alertă. Printre ei şi o doamnă din Bucureşti. Este însoţită de două prietene şi are declaraţie pe propria răspundere.

Cu toate că românii nu au voie să părăsească localităţile de domiciliu decât cu un motiv întemeiat, proprietarii hotelurilor şi administratorii plajelor au început pregătirile pentru vară. Toţi speră că debutul sezonului estival va fi la începutul lunii următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Vreme frumoasă la mare, dar lipsesc turiștii