Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea pe 14 septembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi de vară pentru vineri

Vremea pe 14 septembrie va fi călduroasă în cea mai mare parte din ţară. Astfel, vineri, prognoza meteo anunţă temperaturi de vară şi izolat ploi slabe.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 13:02

Vremea pe 14 septembrie 2018 anunţă temperaturi de vară Vremea pe 14 septembrie 2018 anunţă temperaturi de vară - Meteoplus - Facebook

Vremea pe 14 septembrie va fi călduroasă în cea mai mare parte din ţară. Astfel, vineri, prognoza meteo anunţă temperaturi de vară şi izolat ploi slabe.

Vremea se va menţine caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat ploi slabe, îndeosebi în zonele montane şi în partea de sud-est a teritoriului.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral.

Articolul continuă după reclamă

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Pe acelaşi subiect

Vremea pe 14 septembrie în ţară

Prognoza meteo anunţă temperaturi maxime cuprinse între 24 şi 30 de grade pentru vineri, 14 septembrie.

Cele mai mici temperaturi se vor înregistra în zona de sud-est a ţării, respectiv Constanţa şi Tulcea, acolo unde există şanse de ploi şi furtuni cu descărcări electrice.

De cealaltă parte, cele mai mari temperaturi, respectiv 30 de grade Celsius, se vor înregistra în toată zona de vest a ţării: Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor şi Maramureş.

Pentru sâmbătă, ANM anunţă că vremea se va menţine caldã, îndeosebi în regiunile sudice, dar va deveni treptat instabilã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului la început în regiunile intracarpatice, precum şi în zonele montane şi submontane, apoi pe arii mai restrânse, cu precãdere în estul şi sud-estul teritoriului.

Ploile vor putea avea şi caracter torenţial, iar punctiform se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Vremea pe 14 septembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi de vară pentru vineri