Antena Meniu Search
x

Vremea frumoasă din prima zi de Paşte i-a scos pe români din case

Mulţi români au preferat să petreacă sărbătorile departe de casă. Majoritatea s-au bucurat de apariţia soarelui la iarbă verde, în staţiunile montane sau chiar la malul mării.

Vezi și

 Fără să uite de tradiţie, turiştii au ciocnit ouă roşii cu cei dragi şi s-au delectat cu mâncarăruri tradiţionale. Numeroase familii au luat cu asalt pensiunile agroturistice din staţiunile Bran sau Moeciu. Înconjuraţi de animale domestice, copiii s-au simţit ca în ograda bunicilor.

Turiştii au preferat să mănânce la terase ca să le rămână timp şi pentru puţină mişcare. Mulţi alţii au bătut drum lung ca să petreacă Paştele la iarbă verde, pe Valea Cerbului. Oamenii au ajuns la munte cu rulotele şi au încins grătare în aer liber.

Fiecare grup a avut muzică la discreţie şi mâncare pe săturare. De o zi mai specială au avut parte şi turiştii români şi străini care s-au aflat pe litoral. Cei mai mulţi au încercat cu degetul apa mării şi s-au mulţumit cu o plimbare pe faleză.

Mai mult, credincioşii s-au întors la biserică, unde au participat la ceremonia cunoscută ca ''a doua Înviere''. Turiştii care rămân la mare se vor bucura de încă două zile însorite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vremea frumoasă din prima zi de Paşte i-a scos pe români din case