Antena Meniu Search
x

Weekend aglomerat pe litoral

De acum, litoralul e plin in fiecare weekend. Mai ales cand e vreme buna. Apa marii se anunta calda si atmosfera fierbinte. Turistii au inceput deja sa apara. Unii si-au adus cu ei zmeul si s-au bucurat de pasiunea primarului Mazare - kitesurfingul

Vezi și

Pentru o tanara, weekendul a inceput deja. S-a asezat la soare si asteapta sa capete culoarea de sezon - bronzul. In fata bronzului, palesc toate tatuajele. Pe un sezlong, o alta domnisoara simte "protectia" prietenului ei. Cu asa peisaj, muncitorii de pe plaja trebuie sa se concentreze. Misiune imposibila!.

Se anunta aglomeratie pe plaja. “Din acest moment, oricat de multi turisti am avea este un castig pentru noi”, a declarat Corina Martin, presedinte al Asociatiei “Litoral”

Si pentru hotelieri si pentru patronii de restaurante. Si-au pus deja oamenii sa iasa la pescuit de clienti. Un exercitiu azi, pentru turistii de maine. Unii vin pentru mancare, altii pentru sport extrem: kitesurfing. Fara 1.000 de euro nu ai ce cauta printre pasionati. Vamaiotii cu buget redus pot exersa pe uscat, cu zmeul.

Mii de turisti sunt aseptati pe litoral, in acest weekend. Se vor bucura de temperaturi de peste 25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Weekend aglomerat pe litoral