Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zece fraţi au rămas pe drumuri, le-a ars de tot casa, la Dăiţa, în Giurgiu

Zece fraţi au rămas pe drumuri, le-a ars de tot casa, la Dăiţa, în Giurgiu. Totul s-a făcut scrum şi împreună cu părinţii lor nu au unde să meargă.

de Cosmin Stăniloiu

la 16.06.2019 , 15:12

Zece fraţi au rămas pe drumuri, le-a ars de tot casa, la Dăiţa, în Giurgiu. Totul s-a făcut scrum şi împreună cu părinţii lor nu au unde să meargă.

Asociaţia Civică a comunei Daia, din Giurgiu, a lansat un apel pentru ajutorarea unei familii cu 10 copii lovită de o mare nenorocire.

"Astăzi de dimineață în jurul orei 10.OO, în satul Dăița, comuna Daia, județul Giurgiu, a luat foc şi a ars casa lui Gheorghe Şandru, care are o familie numeroasă compusă din 10 copii !!!!!

Articolul continuă după reclamă

Aşa cum se vede în imaginile de mai jos casa a ars în întregime cu tot ce era în interior, haine, mobilă, aragaz, frigider, etc.

Pe acelaşi subiect

Aşadar, o familie cu 10 copii a rămas sub cerul liber, fără absolut nimic, nimic ......

Facem apel în primul rând la cetățenii din sat, din comună, care au o casă liberă unde ar putea găzdui provizoriu aceasta familie aflata în mare necaz, apoi la comunele învecinate !!!!!

Facem apel la patronii de firme de construcții sau care au posibilități financiare si materiale, şi care doresc, să ajute familia aceasta necăjită !!!!!

Urgent, urgent până diseară trebuie să găsim o soluție pentru adăpostirea, găzduirea şi ceva alimente şi îmbrăcăminte pentru 10 copii și părinții lor !!!!!!

Rugăm pe cei dornici să dea o mână de ajutor, să ne contacteze sau să ia legătura cu autoritățile locale !!!!

Ne puteți contacta: Asociația Civica a Comunei Daia, 

tel. 0722.748.647, Mărciulescu Dumitru."

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Zece fraţi au rămas pe drumuri, le-a ars de tot casa, la Dăiţa, în Giurgiu