Antena Meniu Search
x

Zeci de case INUNDATE şi un drum BLOCAT în Bistriţa-Năsăud, după ce un râu s-a revărsat (FOTO)

Traficul este oprit pe drumul naţional (DN) 17C, în zona localităţii Telciu, din Bistriţa-Năsăud, după ce râul Sălăuţa, care a inundat şi 15 gospodării în aceeaşi zonă, s-a revărsat pe şosea.

Traficul este oprit pe drumul naţional (DN) 17C, în zona localităţii Telciu, din Bistriţa-Năsăud, după ce râul Sălăuţa, care a inundat şi 15 gospodării în aceeaşi zonă, s-a revărsat pe şosea.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN17C Năsăud ( judeţul Bistriţa-Năsăud) – Moisei (udeţul Maramureş) este întreruptă pe ambele sensuri, la kilometrul 49+700 de metri, în zona localităţii Telciu (judeţul Bistriţa-Năsăud), anunţă centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Măsura a fost luată de autorităţi întrucât drumul a fost inundat, după revărsarea râului Sălăuţa.

Vineri, 15 gospodării din localitatea bistriţeană Telcişor au fost inudate după ce apa râului Sălăuţa s-a revărsat ca urmare a topirii gheţii, pompierii intervenind împreună cu autorităţile locale pentru crearea unui canal de scurgere.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au anunţat, că echipe de pompieri şi de la Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă intervin cu buldoexcavatoare pentru a face canale de scurgere în alte localităţi care riscă să fie inundate.

”Momentan se fac eforturi susţinute pentru îndepărtarea riscului producerii unor inundaţii pe raza localităţii Coşbuc, unde s-a format un zăpor de aproximativ patru kilometri, forţele angrenate în gestionarea situaţiei sunt în teren pentru executarea misiunilor de detonare controlată a zăporului”, se mai arată în comunicatul ISU.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Zeci de case INUNDATE şi un drum BLOCAT în Bistriţa-Năsăud, după ce un râu s-a revărsat (FOTO)