Antena Meniu Search
x

Zeci de maidanezi au fost gasiti morti intr-o padure din Prahova

Zeci de caini fara stapan au murit in chinuri groaznice dupa ce au mancat otrava.Localnicii care au descoperit grozavia cred ca animalele ar fi fost otravite de autoritatile locale. Dar primarul spune ca nu are niciun amestec.

Vezi și

Imaginile au fost surprinse in padurea de la intrarea in orasul Plopeni. “Venind cu cainele la plimbare, i-am gasit aici morti. Vreo opt am filmat noi”, povestesc martorii.

Dar numarul cainilor comunitari rapusi de otrava este mult mai mare. Unele animale si-au dat ultima suflare chiar langa localnicii care obisnuiau sa le dea de mancare.

Unii oameni ii arata cu degetul pe angajatii primariei. Dar acestia neaga ca ar avea vreun amestec. “Habar nu am. Nu stiu”, a raspuns responsabilul cu cainii comunitari, Stefan Negoita.

Primarul se plange ca populatia de maidanezi din oras a scapat de sub control, dar neaga ca ar fi dat ordin ca acestia sa fie otraviti. “Toate comunele limitrofe, ce n-au serviciu de sterilizare si deparazitare, ii aduc la Plopeni”, a precizat primarul Dragos Nita.

Edilul din Plopeni sustine ca numai anul trecut aici au fost sterilizati 150 de caini fara stapan.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Zeci de maidanezi au fost gasiti morti intr-o padure din Prahova