Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni au fost evacuaţi dintr-o clădire din Deva

În prag de iarnă zeci de oameni au fost scoşi în stradă, la Deva. Se face curăţenie. Mai exact, firma care deţine clădirea, dar şi locuitorii din zonă au cerut evacuarea celor care stau într-un cămin de nefamilişti

Vezi și

 În prag de iarnă, la ora 6 azi-dimineaţă, zeci de oameni au fost scoşi în stradă, la Deva. Se face. curăţenie. Mai exact, firma care deţine clădirea, dar şi locuitorii din zonă au cerut evacuarea celor care stau într-un cămin de nefamilişti. Cei vizaţi au protestat, dar până la urmă au acceptat hotărârea judecătorească.

Încă din luna septembrie, oamenii au primit notificări din partea firmei care deţine clădirea. Li s-a explicat clar: cei care au buletin de Deva vor primi alte locuinţe. Ceilalţi vor trebui să plece în localităţile din care au venit.

Oamenii au vrut să rămână în vechile locuinţe, chiar dacă stau în condiţii improprii, fără niciun fel de utilităţi - curent, apă şi încălzire. În această situaţie sunt peste 40 de familii.

Poliţia locală acordă spijin pentru punerea în executare.

Aşa că oameni au fost îndrumaţi către serviciul de asistenţă socială Deva pentru contracte care le dau dreptul să obţină o altă locuinţă. Proprietarul clădirii intenţionează acum să renoveze clădirea şi să o vândă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni au fost evacuaţi dintr-o clădire din Deva