Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni blocați în bătaia viscolului

Zeci de oameni au îndurat trei ore de frig, după ce au rămas blocaţi pe drumul care leagă Buzău de Brăila.Traficul a fost oprit de un şofer care a pierdut controlul TIR-ului pe care îl conducea, pe carosabilul îngheţat

Vezi și

Zeci de oameni au îndurat trei ore de frig, după ce au rămas blocaţi pe drumul care leagă Buzău de Brăila.Traficul a fost oprit de un şofer care a pierdut controlul TIR-ului pe care îl conducea, pe carosabilul îngheţat.

E miezul nopţii şi ninge puternic în mijlocul unui câmp din judeţul Buzău. Blocate într-o coloană, zeci de maşini sunt biciute de viscol, pe un drum pe care zăpada l-a acoperit.

Şoferi şi pasagerii lor nu se mai pot încălzi prea mult timp. Oamenii aud la radio că a expirat codul galben de ninsori, dar asta nu-i linişteşte. Pe ei îi ameninţă becul roşu al benzinei, din bord.

În faţa remorcii care blochează circulaţia, şoferul TIR-ului aşteaptă în frig ajutorul autorităţilor. Omul e revoltat. A pierdut controlul volanului la scurt timp după ce s-a întâlnit cu două utilaje de dezsăpezire.

Fără tratament anti-derapant, carosabilul a devenit un pericol. Roţile capului tractor au rămas înţepenite în zăpadă, la marginea drumului. La trei ore după incident, un utilaj a fost adus să îndepărteze TIR-ul din drum.

La câţiva kilometri depărtare, un microbuz în care se aflau cinci oameni a ieşit în decor. Şoferul n-a mai reuşit să scoată maşina din şanţul în care s-a oprit, iar pasagerii au fost nevoiţi să aştepte o altă maşină care să-i ducă acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni blocați în bătaia viscolului