Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni, printre care şi mulţi copii, au ajuns la spital după ce ar fi băut apă de la robinet

E haos în Aninoasa, Dâmboviţa. Zeci de oameni, printre care şi mulţi copii, au ajuns pe paturile de spital. Totul, după ce ar fi băut apă de la robinet. Compania de apă recunoaşte că de la ei ar putea fi problema.

Vezi și

 Analizele nu sunt însă gata aşa că până la proba contrarie, oamenii sunt sfătuiţi să nu mai bea apă din reţeaua comunei.

Iar dimineaţa a venit şi mai în forţă cu dureri. Copilul a început să verse şi nu accepta în ruptul capului să mănânce. Aşa că mama l-a luat de mână şi s-a mai oprit abia la cabinetul medical. Acolo a dat de alte mame şi copii, toţi cu aceleaşi simptome.

Au urmat telefoane peste telefoane la compania de apă, după ce medicii le-au spus că s-ar putea să fie contaminată. Aşa au făcut legătură cu lucrările la conducta din zonă, începute în week-end.

Medicii din Târgovişte au numărat până acum opt adulţi şi nouă copii, însă numărul ar fi mult mai mare. Cinci dintre pacienţi sunt şi acum internaţi în secţia de Boli Infecţioase.

Conducerea companiei de Apă spune că, într-adevăr, ar putea fi probleme la conducta de apă principală. Cu toate astea, apa continuă să curgă la robinet. Inspectorii DSP au luat probe şi aşteaptă să primească rezultatele analizelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni, printre care şi mulţi copii, au ajuns la spital după ce ar fi băut apă de la robinet