Antena Meniu Search
x

Zi DECISIVĂ pentru familia Năstase

Fostul premier şi soţia lui vor afla sentinţele finale în dosarul Zambaccian. Cei doi sunt acuzaţi că ar fi primit bunuri şi materiale de construcţii în valoare de 600.000 de euro de la doi funcţionari, pentru a-i menţine în funcţie.

Vezi și

Iniţial, Adrian şi Dana Năstase au fost condamnaţi la câte 3 ani de închisoare cu suspendare. DNA a făcut recurs şi a cerut închisoare cu executare. Recurs au făcut şi avocaţii familiei Năstase care cer achitarea celor doi.

Apropiaţii le sunt alături lui Adrian şi Danei Năstase.

Suntem alaturi de Adrian Nastase. am fost alaturi in tot acest timp. ii tinem pumnii. asteptam. sunt momente f dificile. nu sunt f multe de copentat, a spus Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD.

Ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine, a spus și vicepremierul Liviu Dragnea.

Îi doresc mult succes si Dumnezeu sa-l ajute sa faca fata acestor incercari,  îi transmite și primarul orașului Iași, Gheorghe Nichita.

Adrian Năstase aşteaptă acum în vila din Zambaccian decizia definitivă a Instanţei Supreme. După o vacanţă petrecută pe Valea Prahovei, fostul premier a făcut anunţul pe blog, într-o postare în care scrie despre curaj.

Adrian Năstase trebuia să primească sentinţa finală în luna decembrie, anul trecut, dar magistraţii au amânat totul pentru astăzi.

Citește și Soții Năstase îşi aşteaptă SENTINȚA! Azi află dacă ajung după gratii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Zi DECISIVĂ pentru familia Năstase